Reparatie Workshop

Tijdens de #OCC2012 reparatie workshops zal er samen met u geprobeerd worden om meegebrachte kappotte apperatuur te repareren. Wij proberen de hele week tussen 12:00 en 18:00 uur voor u klaar te staan. U kunt uw apparaat ook meenemen naar het avond programma, na de presentaties is er een informel -mogelijkheid om samen met u een poging te wagen de apperatuur te repareren.

Voor de volgende soorten apparaten is expertise aanwezig:

  • Kleine elektrische apparaten
  • Meubels
  • Fietsen
  • Uw eigen expertise gebied, waarvan wij kunnen leren

Computers

Wij kunnen u alleen helpen met problemen en vragen bij het gebruik van Open Software en Open Standaarden. Vragen over producten als Linux,FreeBSD,LibreOffice,Firefox,Thunderbird en Gimp zullen wij met liefde behandelen.

GEEN vragen over "gesloten" producten zoals bijvoorbeeld Microsoft Windows en Microsoft Office. Hiervoor hebben wij geen expertise in huis en deze kunnen we dan ook niet in behandeling nemen.

Meehelpen

Wij zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen leren om kleding te repareren en willen helpen met andere expertise gebieden. Als u interesse heeft kunt u contact opnemen met Rick van der Zwet.

Vragen en/of Suggesties

Neem contact op met Rick van der Zwet via de mail of via rickvanderzwet at twitter.

Deze workshops zijn geinspireerd door de activiteiten van het Repair Café in Leiden, welke maandelijk inloopspreekuur houden. Voor alle Repair Cafés kijkt u op hun website.